0887 39 49 71 kppvertical@gmail.com

какво представляваме

Ние

Клуб за Приключения и Пътешествия
Вертикал

Клуб за Приключения и Пътешествия Вертикал е създаден от група младежи жадни за предизвикателства.
След време разбрахме, че тази страст към непознатото, красивото и необятното може да се предаде нататък, на деца и възрастни, на хора търсещи удоволствие от чистата природа и радостта в споделените моменти на открито.
Натрупаният опит от нашите Приключения ние предаваме чрез организираните програми за многодневни детски лагери на различна тематика: Ски лагери, Приключенски лагери, Морски лагери „Робинзон“, Каяк Лагери по реки и язовири, както и по време на еднодневни и двудневни програми в планината за деца и възрастни. Тези програми могат да представляват леки преходи по познати пътеки или движение през непознати местности, преминаване по лесен или технически труден терен с необходимост от осигуряване на приключенците с алпийска екипировка и техника. Движение в зимни условия със снегоходки или ски, преминаване на ледени участъци с котки на краката и пикел в ръката. Нощуване сред дивата природа, събрани край лагерния огън да планираме следващия ден.
Клуб за Приключения и Пътешествия Вертикал е част от ГИП ТУР ООД /Юридическо лице и лицензиран Туроператор /

Всички програми се осъществяват от името на ГИП ТУР ООД

Лиценз: РК – 01 – 6303;  Ид. номер: 200086325

Нашият Екип

Жоро от малък е потомствен планинар и приключенец. Планиски Спасител, Инструктор по Планинско Спасяване,  Планински Водач, Ски и Сноуборд Учител, той може да Ви заведе навсякъде.

Георги Черноземски

Прецедател КПП-Вертикал

Жоро от малък е потомствен планинар и приключенец. Планиски Спасител, Инструктор по Планинско Спасяване,  Планински Водач, Ски и Сноуборд Учител, той може да Ви заведе навсякъде.

Професията му го е научила да ръководи, мотивири, вдъхновява и организира хората около себе си. Да бъде в планината е неговата мисия.

Саркис Бургазлиян- Серго

Планински водач -КПП Вертикал

Професията му го е научила да ръководи, мотивири, вдъхновява и организира хората около себе си. Да бъде в планината е неговата мисия.

Нашето желание

Искаме да Ви покажем, и да Ви научим как да спортувате, да откриете и почувствате наслада от прекараното време в планината, да преживеете моменти, за които да разказвате и да запазите спомен, да се отдадете на свободата, да станете едно с природата.

Нашата мисия

Да Ви предложим туристическа услуга, продукт който Вие бихте оценили високо, да харесате и предадете нататък.
Програмите да са съобразени с възможностите на участниците, като дават възможност за надграждане на умения и знания.
Да не оставяме отпечатък в планината, а у хората. Приятен спомен за моменти с хубави хора на невероятни места.
Да се движите безопасно в планината, на всякакви терени и във всякакви условия.

Ние ценим

Безопасността и човешкия живот са винаги приоритет за нас. Нашите водачи и инструктори са хора с опит и умения, добра преценка и бърза реакция.
Професионализъм – ние винаги действаме с максимално ниво на отговорност при планиране и провеждане на програмите, може да разчитате на хората, които водят групата. Те го правят с усмивка.
Екипировка – използваме само лицензирана екипировка, адекватна за съответната програма.
Отношение към клиента – клиента е наш приятел. Ние се отнасяме с уважение към клиента, към природата и хората които работят с нас.
Работа в екип – всеки клиент трябва да бъде част от екипа, в планината сме заедно.

основател на КПП Вертикал, собственик на магазин за туристическа и алпийска екипировка БГ -Спорт Израснал в планината, привлечен от красотата и емоцията, която съществува в природата. Дългогодишен опит при работа с деца, организиране на детски лагери, организиране на експедиции и изкачвания в Алпите, Кавказ, Хималаи Квалификации: Инструктор по катерене, Инструктор по Ски клас ИЗИА, Инструктор по Сноуборд клас А, Инструктор по планинско спасяване, старши планински спасител, старши воден спасител, Планински водач. Любими спортове: Алпинизъм, Туризъм, Ски, Плуване, Кайт Сърфинг, Дайвинг, Каякинг, Маунтин Байкинг, Пътешествия и Приключения разбира се…

Георги Черноземски