0887 39 49 71 kppvertical@gmail.com

Кой стои зад

Клуб Вертикал

Клуб за Приключения и Пътешествия
Вертикал

Традицията в трекингите и лагерите в клуб за Приключения и Пътешествия Вертикал се предава от няколко поколения, жадни за предизвикателства планинари. Нашите родители успяха да запалят и предадат своите знания за планината и любовта към необятното и на нас. Днес тази традиция към непознатото, красивото и необятното продължава да се съхранява и предава и на нашите деца. Натрупаният опит от нашите приключения ние предаваме чрез организираните програми за детски лагери на различна тематика: Ски лагери, Приключенски лагери, Морски лагери „Робинзон“, Каяк Лагери по реки и язовири, както и по време на еднодневни и двудневни трекинги в планината за деца и възрастни. Нашите програми са разнообразни с различни нива на трудност и съобразени с индивидуалните възможности на всеки начинаещ или напреднал планинар. Може да изберете да се включите в леки преходи по познати пътеки или движение през непознати местности, преминаване по лесен или технически труден терен с необходимост от осигуряване на специална алпийска екипировка и техника. За нуждаещите се от повече адреналин предлагаме движение в зимни условия със снегоходки или ски, преминаване на ледени участъци с котки на краката и пикел в ръка. Вечерите са запазени за нощуване сред дивата природа, събрани край лагерния огън и планиране на следващия ден.
Клуб за Приключения и Пътешествия Вертикал е част от ГИП ТУР ООД /Юридическо лице и лицензиран Туроператор /

Всички програми се осъществяват от името на ГИП ТУР ООД

Лиценз: РК – 01 – 6303; Ид. номер: 200086325: 

Застраховка № 0650000290/001 Застрахователно Дружество Евроинс АД

 

Данни за банков превод.

Банка: ОББ Банк

IBAN: BG85UBBS81551012756300

В полза на : ГИП ТУР ООД

Основание: Името на участника, програмата, дата на събитието.

Нашият Екип

Георги Черноземски е потомствен планинар и приключенец. Любовта си към планината Жоро наследява от своя баща, който повече от 20 години организира детски лагери и планински преходи. Жоро е Планиски Спасител, Инструктор по Планинско Спасяване,  Планински Водач, Ски и Сноуборд Учител. Жоро може да ви отведе напрактика навсякъде в планината, при това разумно и безопасно.

Георги Черноземски

Прецедател КПП-Вертикал

Георги Черноземски е потомствен планинар и приключенец. Любовта си към планината Жоро наследява от своя баща, който повече от 20 години организира детски лагери и планински преходи. Жоро е Планиски Спасител, Инструктор по Планинско Спасяване,  Планински Водач, Ски и Сноуборд Учител. Жоро може да ви отведе напрактика навсякъде в планината, при това разумно и безопасно.

Професията му го е научила да ръководи, мотивири, вдъхновява и организира хората около себе си. Да бъде в планината е неговата мисия.

Саркис Бургазлиян- Серго

Планински водач -КПП Вертикал

Професията му го е научила да ръководи, мотивири, вдъхновява и организира хората около себе си. Да бъде в планината е неговата мисия.

Нашето желание

Искаме да ви покажем защо сме толкова запалени планинари, защо обожаваме дивото и необятното. Искаме и Вие да почувствате свободата и спокойствието от прекараното време в планината, да преживеете незабравими моменти, за които да разказвате дълго след всеки трекинг. Искаме да ви заредим с позитивната енергия на балкана, така че дълго след прехода да запазите онова Дзен – усещане, с което се зареждаме и ние всеки път.

Нашата мисия

Стараем се да предложим туристически услуги на най-високо ниво, така че да осигурим безопасни преходи и лагери. Мисията ни е да заразяваме своите клиенти със страстта към планинарството, да съхраняваме любовта към дивото и необятното, за да я предадем на следващите поколения.
Стараем се да създаваме маршрути, съобразени с индивидуалните възможности на участниците, които те да развиват и надграждат с всеки следващ преход.
Мисията ни е да не оставяме отпечатък в планината, а у хората. Приятен спомен за моменти с хубави хора от невероятни места и гледки.
Да се движите безопасно в планината по всякакви терени и във всякакви условия е наш приоритет!

Ние ценим

Безопасността и човешкия живот са винаги приоритет за нас. Нашите водачи и инструктори са хора с опит и умения, добра преценка и бърза реакция.
Професионализмът – ние винаги действаме с максимално ниво на отговорност при планиране и провеждане на програмите.
Екипировка – използваме само лицензирана екипировка, адекватна за съответната програма.
Отношение към клиента – клиентът е наш приятел. Ние се отнасяме с уважение към него, към природата и хората, които работят с нас.
Работа в екип – всеки клиент трябва да бъде част от екипа, защото в планината сме заедно и можем да разчитаме един на друг.

Основател на КПП Вертикал, собственик на магазин за туристическа и алпийска екипировка БГ -Спорт Израснал в планината, привлечен от красотата и емоцията, която съществува в природата. Дългогодишен опит при работа с деца, организиране на детски лагери, организиране на експедиции и изкачвания в Алпите, Кавказ, Хималаи Квалификации: Инструктор по катерене, Инструктор по Ски клас ИЗИА, Инструктор по Сноуборд клас А, Инструктор по планинско спасяване, старши планински спасител, старши воден спасител, Планински водач. Любими спортове: Алпинизъм, Туризъм, Ски, Плуване, Кайт Сърфинг, Дайвинг, Каякинг, Маунтин Байкинг, Пътешествия и Приключения разбира се…

Георги Черноземски