0887 39 49 71 kppvertical@gmail.com

Няма свободни места

ДВУДНЕВНО АЛПИЙСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ – връх ОРЛОВЕЦ, връх ЗЛИЯТ ЗЪБ, МАЛЬОВИШКА ВИА ФЕРАТА

2 Дни
Налични : 20-21 Юли
гр. Пловдив
Предлагаме Ви алпийско приключение, подходящо за всеки мераклия, който иска да се докосне до екстремната част на планинарството. Два красиви върха и Виа Ферата в един уикенд. Местата са ограничени.
1 ден

Еднодневно изкачване на вр.Ботев

1 ден
Налични : 21.07
гр.Пловдив
Лятно изкачване на емблематичния вр. Ботев. Подгответе се за истинско приключение по време на това сериозно изкачване. Незабравяй и уникалните снимки от най-високата точка на Стара планина.
Няма места

Черна Гора – Приключения в парк Дурмитор и сините води на Адриатика

8 дни
Налични : 27.07-03.08 2024
гр. Пловдив
Елате с нас на едно незабравимо приключение в Черна Гора. Ще се изкачим на най-високия върх в Национален парк Дурмитор /Боботов Кук/, ще отидем на рафтинг по р. Тара, ще полетим със зиплайн над най-големия каньон в Европа и ще се насладим на невероятната Черногорска ривиера - град Будва, но това са само една част […]
Не пропускай

Два дни в Пирин- вр. Вихрен и Кончето

2 Дни
Налични : 27-28 Юли
гр. Пловдив
Ела с нас и открий красотата на Пиринските хубавци. Два дни по мраморното било с преминаване през емблематични върхове и ръбове. Вечер в Банско в уютно СПА хотелчелче.
1 ден

Изкачване на връх Мальовица

1 Ден
Налични : 11.08.2024
гр.Пловдив
Еднодневно изкачване на вр.Малювица през Еленини езеро. Подгответе се за прекрасно изживяване и уникални гледки.
1 ден

Преход до връх Вихрен

1 ден
Налични : 18.08.2024
гр.Пловдив
Подарете си ден между мраморни върхове и ръбове. Връх Вихрен - вторият по височина в България.
И родители

ДЕТСКИ ПРИКЛЮЧЕНСКИ ЛАГЕР МАЛЬОВИЦА 2 2024

6 дни
Налични : 25-30 Август 2024
гр. Пловдив
Любимия на всички планински лагер, пълен с приключения, игри и полезни знания и умения. Подходящ за малки и големи планинари. Шест дни, в който ще се движим по пътеки, ще откриваме езера и върхове, ще се спускаме над реки и потоци, ще катерим скали, ще спим на палатки и ще си готвим на огън.
1 ден

Изкачване на връх Мусала

1 Ден
Налични : 01.09.2024
гр. Пловдив
Еднодневно изкачване на първенеца на Балканите по традиционния маршрут. Подгответе се за прекрасно изживяване.
Няма места

Изкачване на връх Арарат 5165мнв и разходка в град Ван

8 дни
Налични : 6-13.09.2024г.
Пловдив
Каним ви на експедиция в Турция - изкачване на първенеца на страната. Елате с нас на едно незабравимо приключение, за да стъпим на вулкана Агри Даги/ Турското име/ - Арарат / Арменското име/. Изкачването е във възможно най-лекия вариант -  от Юг, два лагера, аклиматизация, мулета за изнасяне на багажа, височинна кухня, която ще се […]
Траверс

Панорамно изкачване на вр. Мусала през Трионите

1 Ден
Налични : 08.09.24
гр. Пловдив
Искаме да ви предложим еднодневно изкачване на най-високия връх на Балканите през малко по-различен и вълнуващ маршрут - траверс през Трионите. Ще изкачим първенеца минавайки през вр. Иречек, вр. Малка Мусала и Трионите, зъбери, които изглеждат внушително, но покрай тях минава планинска пътека достъпна за всеки планинар.
Отново

Олимп и Метеора в дълъг гръцки уикенд

4 дни, 3 нощувки
Налични : 20-23.09.2024
гр. Пловдив
Ела с нас да се покатерим на Трона на Боговете - вр. Митикас в планината Олимп. В допълнение ще ти покажем Метеора – едно уникално място, често наричано осмото чудо на света, съчетание на природна красота и вековни християнски традиции, величествени скални образувания и “кацнали” манастири върху тях.
2 дни

Изкачване на вр.Миджур и посещение на пещерата Леденика

2 дни
Налични : 28-29.09.2024
гр.Пловдив
Потопете се с нас в чудния свят на западна Стара планина, за да се насладите на страхотни приключения. Ще посетим една от най-красивите пещери в България- "Леденика" и ще видим уникални гледки от вр.Миджур.